Täytä huolellisesti tarjouksen kaikki kohdat. Pyri tiiviiseen ja selkeään ilmaisuun.
Anna kehittämishankkeelle ytimekäs ja kuvaava nimi, josta käy ilmi mihin hankkeella pyritään ja millä toimialueella hanke toteutetaan.
Keskustele palvelun tilaajan kanssa hankkeen päätavoitteista ja asettakaa ne tärkeysjärjestykseen.
Luetteloi kaikki hankkeeseen osallistuvat ulkopuoliset asiantuntijat ja heidän organisaationsa. Hankkeessa voi olla mukana asiantuntijoita myös ns.alihankkijayrityksistä.Kerro kunkin asiantuntijan tärkeimmät aikaisemmat asiakasreferenssit suhteessa nyt tarjottavaan palveluun.
Jaa kehittämishanke selkeisiin vaiheisiin ja esitä ne loogisessa etenemisjärjestyksessä työsuunnitelmassa. Käytä asiantuntijoista kirjainlyhennelmiä. Erittele asiakkaan luona tehtävä työ sekä mahdolliset valmistelevat työt ja jälkityöt.
Erittele hankkeen kulut työvaiheittain ja asiantuntijoittain. Tee erittely myös mahdollisista matkakuluista asiantuntijoittain.
Siirrä työpalkkioiden ja matkakulujen yhteissummat tarjouksen loppuun alvittomina ja anna tarjottavan asiantuntijapalvelun kokonaishinta myös alvillisena.
Hakija
Lähetä ulkopuoliselta asiantuntijalta saamasi tarjous Työsuojelurahaston tutkimusasiantuntijalle arvioitavaksi ennen kuin käynnistät hakemuksen.
Kun lopullinen versio tarjouksesta on valmis, tarkista tarjous ja hyväksytä se organisaatiosi päätöksentekoprosessin mukaisesti.
Huomioi, että kehittämisrahoitus myönnetään arvonlisäverottomana eikä sitä voi hakea omiin palkkoihin.
Täytä tarjouspohjan kolme viimeistä kohtaa, kun olet avannut kehittämisrahoitushakemuksen osoitteessa oma.tsr.fi Talleta sitten lopullinen tarjouspohja ja liitä se hakemukseen.